Szeretjük a BMW-ket, mi is azzal járunk...

Card image cap
BMW feeling

Szeretjük a BMW-ket, mi is azzal járunk. De amikor a saját csatlósod szívat meg, az igazán felbecsülhetetlen érzés! Csak viccelek. Exkluzív jelent az Azonnal sofőrszolgálat munkatársának estéjéből.

Egy legénybúcsúról jött a hívás, ilyenkor örülünk, hátha találkozunk szép lányokkal. Persze szigorúan csak a szingli kollégák. Budapest XII. Kerület, hölgyek sehol, cserébe viszont egy egzotikusnak nevezhető ötös BMW (E39 – az egyik kedvencem). Elindulunk az ügyféllel, még dicsérem is, milyen kellemesen búg a masina, egyszer csak rángat az autó, és ugyanezzel a lelkesedéssel meg is áll. Első gondolatom az volt, hogy annyira tetszik ez az autó, hogy ha kell, hazáig is tolom a vendégnek, de ő csak felkiáltott, hogy hoppá, szerinte kifogyott a benzin. Mint kiderült, kiakadt az üzemanyagmérő, ez egyszer édesapámmal is megtörtént, ugyanígy egy E39-cel. Ekkor már nem lelkesedtem azért, hogy toljam, inkább vontattuk a kollégával, szerencsére nem volt messze a benzinkút. Talán ez a történet a bajor vasak szégyenfoltja, de hát megesik, főleg egy ilyen szépkorú járgánnyal.

A kliens nem győzött hálálkodni, de mi tartottuk magunkat ahhoz, hogy ez így fair, szeretjük a megbízható, pontos hozzáállást, valamint a visszatérő vendégeket is. Az ügyfél vette a célzást, telefonszámot is cseréltünk, mondta, hogy hív majd még minket, ha arról van szó!

Tehát sok minden előfordul, de ez a sofőrszolgálat szakmájának szépsége! Hívjatok bennünket ti is bizalommal, az Azonnal sofőrszolgálat a legjobb választás! ;-)

Forrás | Főoldal