Ami az enyém, az a tiéd is - ezt a hitvallást biztosan nem osztja az autótulajdonosok nagy része...

Card image cap
A sofőrszolgálat legjobbját nyújtjuk ügyfeleinknek!

Ami az enyém, az a tiéd is - ezt a hitvallást biztosan nem osztja az autótulajdonosok nagy része. Akinek saját autója van, nem szívesen engedi át másnak a volánt, nem szereti kölcsönadni a járművet, hanem féltő gonddal óvja, nehogy valami baja essen, és csak magában bízik. Mégis vannak olyan szituációk, amikor egy idegent kell a volán mögé engedni, mert a tulajdonos maga az, aki a saját autójában okozhat sérülést.

A sofőrszolgálatok pontosan azért működnek, hogy ez ne történjen meg és megbízható szolgáltatást nyújtanak minden olyan autóval rendelkező ügyfélnek, aki inkább átengedi a vezetést.

A sofőrszolgálat egy széles körben elterjedt szolgáltatás az autótulajdonosok között. Miért mondana le az autóval való közlekedés kényelméről, ha programja van? Ma már nem kell választani a szórakozás és a kényelmes közlekedés között, nincs vagy-vagy, hála
a
sofőrszolgálatnak! A legtöbben akkor kérnek sofőrt az autójukhoz, ha olyan programon vesznek részt, ahol alkoholt is fogyasztanak. Természetesen vannak még egyéb szituációk is, amikor az ember egy megbízható sofőrszolgálat segítségét élvezheti. Előfordulhat, hogy nem tud elszabadulni, de el kell hoznia az autóját valahonnan, nem tud ismerőst megkérni a feladatra. Ugyanígy az autóval szeretne hazamenni, de nem tud vezetni, például egy orvosi kezelést követően vagy azért, mert túlságosan kimerült ahhoz, hogy koncentrálni tudjon. Ilyen esetekben is rábízhatja magát és a járművét egy tapasztalt, megbízható és rutinos sofőrre.

A sofőrszolgálat vállán hatalmas felelősség van, hiszen emberéletek és vagyontárgyak is a hozzáértésükön, hidegvérükön, rutinjukon múlnak. Ezért nem mindegy, hogy az egyre szaporodó sofőrszolgálatokból melyiknek a szolgáltatásait veszi igénybe valaki.

Forduljon olyan sofőrszolgálathoz, ami közel 15 éve tevékenykedik ezen a területen, és még sosem kellett kártérítést fizetnie egyetlen ügyfelének sem! Biztonság, gyorsaság, rugalmasság, megfizethető árak és kényelem: ezt nyújtja a mi sofőrszolgálatunk minden ügyfélnek! Hívjon minket bátran, és 25 perc múlva a helyszínen vagyunk!

Forrás | Főoldal