A saját autóval történő közlekedés minden évszakban jó döntés. Télen kellemes melegben autózhatunk...

Card image cap
Sofőrszolgálatunk közreműködésével minden este jól végződik!

A saját autóval történő közlekedés minden évszakban jó döntés. Télen kellemes melegben autózhatunk, megússzuk a buszmegállóban való fagyoskodást, a jeges járdán sem kell csúszkálnunk a bokatörést kockáztatni. Nyáron senkit nem vonzanak a zsúfolt, izzadtságszagú tömegközlekedési eszközök, amikor a ruhánkon kívül a villamoson, buszon utazó emberek is hozzánk tapadnak. Egy saját autóban a fűtést, a légkondit és az egyéb, kényelmet szabályozó kiegészítőket saját kedve szerint használhatja a sofőr és teheti velük személyre szabottá, kellemesebbé az utat.

A saját autója kényelmét akkor is élvezheti, ha éppen nem Ön vezeti. Csak
bízza
sofőrszolgálatunkra a hazafuvarozását! Sofőrszolgálatunkat pontosan azért indítottuk el, hogy senkinek ne kelljen lemondania az autós utazásról. Amikor nem szeretne választani a kényelem és a szórakozás között, akkor hívjon minket, és gond nélkül hazafuvarozzuk! Sofőrszolgálatunk már 25 percen belül a megadott helyszínre érkezik, ennek köszönhetően abban az esetben sem kell sokat várakoznia a hazajutásra, ha nem úgy alakul az este, ahogyan eredetileg eltervezte, és mégsem Ön ül majd a volán mögé. Amennyiben egy programra, eseményre saját autóval indul, de az eredeti döntésétől eltérően mégis alkoholt iszik vagy váratlanul rossz lesz a közérzete, egyéb okok miatt alkalmatlanná válik arra, hogy biztonságos körülmények között hazavezessen, akkor az azonnali sofőrszolgálat kihúzza a bajból!

Sofőrszolgálatunk tökéletesen megbízható kollégák közreműködésével gördíti haza az ügyfeleket és garantálja, hogy sem az autónak, sem pedig az utasoknak nem esik baja út közben. Szolgáltatásunk igénybevételével minden este jól végződhet, hiszen van, aki vigyáz Önre és az autóra!

Lépjen kapcsolatba velünk, ha szüksége van a sofőrszolgálat megbízható szolgáltatásaira, és hozzon felelősségteljes döntést! Nem kell lemondania semmiről, hanem anélkül érezheti jól magát, hogy a megszokott kényelmet otthon kellene hagynia! A megadott elérhetőségeinken rendeljen sofőrt!

Forrás | Főoldal